Gastvrijheid in een inspirerende Spaanse atmosfeer 
 
 

Atidos

Is een luxueuze Bed and Breakfast  in het afwisselende achterland van de Costa Blanca. De B&B Atidos ligt op een heuvel in een buitenwijk van het gezellige provincieplaatsje Ontinyent (in de provincie Valencia). De provincie Valencia heeft het meest stabiele klimaat van Spanje; het is er het gehele jaar door zeer aangenaam. De omgeving van Atidos is zeer gevarieerd. In het westen (landinwaarts) vindt u een berglandschap, in het oosten liggen de heerlijke brede zandstranden van de Costa Blanca. Het strand ligt op nog geen drie kwartier rijden. Tussen bergen en strand vindt u uitgestrekte bossen en velden, sinaasappel / olijfboomgaarden en wijngaarden, indrukwekkende natuur en cultuur. 

Net als in onze vorige B&B staat Atidos voor luxe, gezelligheid en gastvrijheid. Niet voor niets hebben wij verschillende prestigieuze  prijzen en awards in de wacht gesleept. Zoals “Beste Bed and Breakfast 2014 in Spanje” , uitgereikt door “Logeren bij Belgen” en de “Zoover award 2014”. De beoordelingen van de vele vaste gasten op onze website spreken boekdelen.

Atidos is gevestigd in een schitterende Spaanse villa en omvat drie luxe gastenkamers,   die van alle gemakken zijn voorzien. De villa ligt midden in een park met vrucht- en sierbomen, wijnranken en prachtige vergezichten. Er is een eigen zwembad met terras en ligweide. 

Atidos ligt in een omgeving die garant staat voor ontspannende autoritjes, fiets- en wandeltochten. Maar ook een dagje luieren in het park rondom de villa of bij het zwembad behoort tot de mogelijkheden en zeker niet vergeten de heerlijke maaltijden in een ontspannen sfeer.

Wij heten u graag welkom voor een verblijf in een ontspannen en luxe omgeving.

Uw gastheren

Arie en Willy  

 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram