Luxueuze gastvrijheid in een
inspirerende Spaanse atmosfeer.


Atidos   

is gevestigd in een schitterende Spaanse villa en omvat twee  appartementen één voor twee personen en één luxe appartement voor vier personen  die van alle gemakken zijn voorzien. De villa ligt midden in een park met vrucht- en sierbomen, wijnranken en prachtige vergezichten. Er is een gemeenschappelijk zwembad met terras en ligweide.                                                                                                        

Atidos ligt in een omgeving die garant staat voor ontspannende autoritjes, fiets- en wandeltochten. Maar ook in een ontspannen sfeer een dagje luieren in het park rondom de villa of bij het gemeenschappelijk zwembad behoort tot de mogelijkheden.                                        

Atidos                                          is een luxueus vakantieverblijf  in het afwisselende achterland van de Costa Blanca.   Atidos ligt op een heuvel in een buitenwijk van het gezellige provincie plaatsje Ontinyent (in de provincie Valencia). De provincie Valencia heeft het meest stabiele klimaat van Spanje; het is er het gehele jaar door zeer aangenaam. De omgeving van Atidos is zeer gevarieerd. In het westen (landinwaarts) vindt u een berglandschap, in het oosten liggen de heerlijke brede zandstranden van de Costa Blanca. Het strand ligt op nog geen drie kwartier rijden. Tussen bergen en strand vindt u uitgestrekte bossen en velden, sinaasappel en / olijfboomgaarden,  wijngaarden en indrukwekkende natuur en cultuur.

Wij heten u graag welkom voor een verblijf in een ontspannen en luxe omgeving. 

 Piet en Magda


Geregistreerd nummer VT-48577-V

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map