Atidos a top location for your holiday 
 

Over ons :


Wij zijn Arie Lengkeek (1954 Nederland) en Willy Brouwers (1958 België).Wij leerden elkaar kennen in 1986 en zijn in 2007 in België getrouwd. In de afgelopen 30 jaar  hebben wij samen verschillende horeca-ondernemingen opgezet in België en Spanje.Atidos is onze tweede Bed and Breakfast in Spanje.


In al onze horecazaken stond altijd één ding voorop: onze passie om het onze gasten optimaal naar de zin te maken. Uiteraard geldt dit onverminderd voor Atidos. Alleen kwaliteit leveren is voor ons niet genoeg. Gasten moeten het helemaal naar hun zin hebben; zich bij ons thuis voelen. Dat zit ons in het bloed! Niet voor niets hebben wij heel veel vaste gasten die regelmatig bij ons terugkomen. Zij ervaren onze B&B als hun tweede huis in Spanje. Daar zijn we erg trots op.  


In onze vorige B&B hebben wij verschillende mooie awards gewonnen. De belangrijste daarvan was toch wel 'Beste Belgische B&B in Spanje' (2013 en 2014). Ook wonnen wij in 2015 de Zoover Award voor beste B&B in Spanje.


Onze benoeming tot ereburgers  (in 2013) zien wij als een bewijs dat wij een goede koers varen. Als een locale gemeenschap vindt dat jouw B&B een bijdrage levert aan de welvaart en het aanzien van het dorp dan is dat toch wel een belangrijke waardering en een kroon op je werk.


Ook in Ontinyent streven wij er weer na om de absolute top te bereiken, zonder de sfeer en het persoonlijke contact uit het oog te verliezen. Daarbij staat het winnen van prijzen niet voorop. Waar het ons vooral om gaat is dat onze gasten het beste krijgen dat er te verkrijgen valt.


Het culinaire aspect van ons werk is voor ons zeer belangrijk. Dat vindt u terug in de maaltijden die wij serveren en in onze wijnkaart. Om u te adviseren bij uw restaurantkeuze in Ontinyent of tijdens uitstapjes, houden wij de kwaliteit van horecazaken persoonlijk in de gaten.Wij ontvangen u graag als gast in Atidos om u aan den lijve te laten ondervinden wat wij onder gastvrijheid verstaan.

         

 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram