Atidos a top location for your holiday 
 

Winter bij Atidos


De winter in Valencia is niet te vergelijken met die in onze lage landen aan de Noordzee. De gemiddelde temperatuur ligt al snel zo´n 10 tot 12 graden hoger dan in Nederland en België. Geen stormen, weinig regen en zeker geen sneeuw en ijzel. En als het zonnetje schijnt – en dat is heel vaak het geval – voelt het al snel aan als bij ons in de zomer. Kortom een klimaat dat zich uitstekend leent voor een korte wintervakantie tussendoor.

Wie niet komt voor een vakantie aan het zwembad of het strand, zal merken dat het Valenciaanse klimaat zich uitstekend leent voor leuke uitstapjes en tripjes. In de buurt van Ontinyent liggen allerlei gezellige steden en dorpen. Met leuke winkeltjes, terrasjes (ja, ook in de winter), oude gebouwen, mooie musea en andere bezienswaardigheden. Dingen waar het zomers vaak eigenlijk te warm is.

Vanuit Atidos zijn al deze plaatsen gemakkelijk te bereiken. De meeste op minder dan een uur rijden. Wij hebben allerhande tips voor leuke trips en kunnen u uit eigen ervaring de beste (zeer betaalbare) restaurantjes en barretjes adviseren.

Wat dacht u van …

Verder is de omgeving van Atidos ook 's winters zeer aantrekkelijk voor een ritje met de auto of een wandeling.

Dit zijn maar een paar voorbeelden van de vele mogelijke uitstapjes vanuit Atidos. 

Voor foto´s zie verder onder 'Omgeving´.

Heeft u vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. 

KLIK HIER voor contactformulier.

       

 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram