Gastenboek

2 berichten
Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek
Addie en Aart vroegh
23-06-19 12:06:38
We hebben genoten van ons verblijf bij Atidos, het Chalet was proper en netjes, de bedden lagen prima, goede WIFI om contact met thuisfront te houden, televisie met nederlandse en belgische zenders aanwezig. Het hele verblijf rondom is mooi onderhouden, mooi landelijk uitzicht.
De avonden waarop de maaltijd verzorgd werd door Arie en Willy, zijn zeer de moeite waard, qua eten, drinken, maar zeker ook qua relaxte sfeer.
In de omgeving is veel te doen en beleven, Arie geeft veel nuttige tips. Heel erg bedankt, adios.
Aart en Addie
Dave en Dominique
12-04-19 17:53:02
Atidos is een prachtige B&B met Arie en Willy als superlieve gastheren. De chalet (apart van het hiofdverblijf) waarin wij verbleven heeft alle faciliteiten, zeer netjes en leuk ingericht. De service is uiterst persoonlijk en attent. Het ontbijt is zeer verzorgd en lekker. Elke morgen maakt Arie een eitje ?. Arie en Willy kennen de buurt en ver daarbuiten op hun duimpje en het is dan ook superleuk om van de vele tips die ze geven gebruk te maken. Een aantal avonden verzorgen ze ook een 3 gangen menu, ook tot in de puntjes verrzorgd. Ontinyent is de perfecte uitvalsbasis voor een verkenning van het Spaanse binnenland en ook de kust is binnen bereik. De B&B is gelegen in een uiterst rustige net boven het stadje van Ontinyent. Wij hebben genoten van ons verblijf van de gastvrijheid van Willy en Arie. Wij zouden deze b&b zeker aan iedereen aanraden.